Open les!

Donderdag 07-09-2017

Improviseren iets voor jou?
Kom het uit proberen in onze open les!

Tijdens de open les is iedereen van harte welkom om te komen kijken of improviseren iets is wat je leuk vind, ervaring is totaal niet nodig!
Je krijgt hierbij les van een van onze docenten die jou zullen leren hoe je een leuke scene kunt spelen. Je maakt kennis met enkele spelvormen die we gebruiken.

Mocht je binnen één les nog niet weten of je lid wilt worden, dan hebben we daar ook een oplossing voor!
Je kunt een proefmaand mee doen voor slechts €15.- hierbij kun je alle lessen in september deelnemen + de voorstelling in september komen kijken.

Lukt het je niet om op 7 september aanwezig te zijn, mail dan naar bestuur@rataplantilburg.nl, dan kun je de week erna nog aansluiten.

De lessen zijn op donderdagen van 19.30 tot 22.00
We hebben dan les in de BlackBox op de Campus van Tilburg University,
Dit is in gebouw E (Esplanade)

Laat ons vooral weten als je komt!
Dan wachten we op je!

Optredens

Wil je Rataplan een keer zien spelen?
Elke laatste donderdag van de maand gaan wij in een spetterend optreden de strijd aan met teams vanuit het hele land. Deze wedstrijden zijn in de blackbox (Gebouw E - Esplanade) op de universiteit. Entree is slechts 4 euro*. Kijk voor de data in de agenda rechtsonder in beeld.


Ook geven we workshops en optredens op locatie voor bedrijven en verenigingen.

*voor studenten van de TiU is het maar 2 euro.

Optredens op locatie

Wij kunnen optredens verzorgen voor groepen van verschillende grootte. Dit kan een middag- of avondvullend programma zijn, of een combinatie hiervan. Heeft u een bijeenkomst of een symposium en wilt u tussendoor een optreden? Ook dat kan! Een optreden kan op locatie gegeven worden. Mocht u niet beschikken over een ruimte en of spullen hiervoor, is er in overleg veel mogelijk. Heeft u speciale wensen omtrent ons optreden, zoals in een bepaald thema? Laat het ons vooral weten. Wij passen onze voorstelling hier graag op aan!

Ons lieve rataplannertje