Nieuw! De Rataplan half-jaar-kaart!

Maandag 27-02-2017

De Rataplan half-jaar-kaart
Met deze kaart kun je alle thuisvoorstellingen van Rataplan komen bekijken! Je kunt hem gedurende de hele periode kopen, en betaald dan een gereduceerd tarief van 3 euro per nog komende wedstrijd inplaats van 4 euro per wedstrijd!
Voor studenten van Tilburg University geld dat zij in plaats van 2 euro per wedstrijd nog maar 1 euro per wedstrijd betalen!

Je kunt de kaart kopen aan de kassa bij de eerste voorstelling die je gaat bezoeken. Hier krijg je de kaart mee en hoef je in het vervolg alleen de kaart te laten zien om binnen te komen.

Optredens

Wil je Rataplan een keer zien spelen?
Elke laatste donderdag van de maand gaan wij in een spetterend optreden de strijd aan met teams vanuit het hele land. Deze wedstrijden zijn in de blackbox (Gebouw E - Esplanade) op de universiteit. Entree is slechts 4 euro*. Kijk voor de data in de agenda rechtsonder in beeld.


Ook geven we workshops en optredens op locatie voor bedrijven en verenigingen.

*voor studenten van de TiU is het maar 2 euro.

Optredens op locatie

Wij kunnen optredens verzorgen voor groepen van verschillende grootte. Dit kan een middag- of avondvullend programma zijn, of een combinatie hiervan. Heeft u een bijeenkomst of een symposium en wilt u tussendoor een optreden? Ook dat kan! Een optreden kan op locatie gegeven worden. Mocht u niet beschikken over een ruimte en of spullen hiervoor, is er in overleg veel mogelijk. Heeft u speciale wensen omtrent ons optreden, zoals in een bepaald thema? Laat het ons vooral weten. Wij passen onze voorstelling hier graag op aan!

Ons lieve rataplannertje