Open les!

Donderdag 07-09-2017

Improviseren iets voor jou?
Kom het uit proberen in onze open les!

Tijdens de open les is iedereen van harte welkom om te komen kijken of improviseren iets is wat je leuk vind, ervaring is totaal niet nodig!
Je krijgt hierbij les van een van onze docenten die jou zullen leren hoe je een leuke scene kunt spelen. Je maakt kennis met enkele spelvormen die we gebruiken.

Mocht je binnen één les nog niet weten of je lid wilt worden, dan hebben we daar ook een oplossing voor!
Je kunt een proefmaand mee doen voor slechts €15.- hierbij kun je alle lessen in september deelnemen + de voorstelling in september komen kijken.

Lukt het je niet om op 7 september aanwezig te zijn, mail dan naar bestuur@rataplantilburg.nl, dan kun je de week erna nog aansluiten.

De lessen zijn op donderdagen van 19.30 tot 22.00
We hebben dan les in de BlackBox op de Campus van Tilburg University,
Dit is in gebouw E (Esplanade)

Laat ons vooral weten als je komt!
Dan wachten we op je!

1

Lessen

Open les

Heb je interesse in een open les bij Rataplan?
1 februari is 'ie er weer! Voor meer informatie, stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Bij Rataplan trainen we elke week op donderdagavond. Dit doen we in twee groepen: Improv(e) en Play-doh. Onze docenten zijn ervaren theatersporters. De lessen vinden plaats in de Blackbox (Gebouw E - Esplanade) van de Tilburg University.

Heb je interesse om bij Rataplan te spelen? We hebben 7 september weer een open les om 19.30 uur, zodat iedereen kan komen kijken of theatersport iets voor hen is. Daarnaast zijn de open lessen een goede manier om de sfeer en de gezelligheid binnen de vereniging te ervaren.

De contributie bedraagt € 69,- voor de TiU studenten en € 75,- voor niet TiU studenten per semester. Mocht je na de open les nog even willen kijken of theatersport iets voor je is, dan mag je drie lessen volgen voor een bedrag van € 15,- en gratis naar de eerste thuiswedstrijd van dat semester.
Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie, vooral voor de leden, is er de FAQ

Ons lieve rataplannertje