Nieuw! De Rataplan half-jaar-kaart!

Maandag 27-02-2017

De Rataplan half-jaar-kaart
Met deze kaart kun je alle thuisvoorstellingen van Rataplan komen bekijken! Je kunt hem gedurende de hele periode kopen, en betaald dan een gereduceerd tarief van 3 euro per nog komende wedstrijd inplaats van 4 euro per wedstrijd!
Voor studenten van Tilburg University geld dat zij in plaats van 2 euro per wedstrijd nog maar 1 euro per wedstrijd betalen!

Je kunt de kaart kopen aan de kassa bij de eerste voorstelling die je gaat bezoeken. Hier krijg je de kaart mee en hoef je in het vervolg alleen de kaart te laten zien om binnen te komen.

1

Lessen

Open les

Heb je interesse in een open les bij Rataplan?
1 februari is 'ie er weer! Voor meer informatie, stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Bij Rataplan trainen we elke week op donderdagavond. Dit doen we in twee groepen: Improv(e) en Play-doh. Onze docenten zijn ervaren theatersporters. De lessen vinden plaats in de Blackbox (Gebouw E - Esplanade) van de Tilburg University.

Heb je interesse om bij Rataplan te spelen? We hebben 7 september weer een open les om 19.30 uur, zodat iedereen kan komen kijken of theatersport iets voor hen is. Daarnaast zijn de open lessen een goede manier om de sfeer en de gezelligheid binnen de vereniging te ervaren.

De contributie bedraagt € 69,- voor de TiU studenten en € 75,- voor niet TiU studenten per semester. Mocht je na de open les nog even willen kijken of theatersport iets voor je is, dan mag je drie lessen volgen voor een bedrag van € 15,- en gratis naar de eerste thuiswedstrijd van dat semester.
Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie, vooral voor de leden, is er de FAQ

Ons lieve rataplannertje