Voorstelling: Rataplan met Markering Ontbreekt

Donderdag 22-02-2018

20:00 - 22:00

Kom nu naar de voorstelling Rataplan met Markering Ontbreekt! Dit is een improvisatie voorstelling! Wil je komen? Kaartjes zijn 4 euro. Wil je zeker zijn van een kaartje, mail naar bestuur@rataplantilburg.nl! Be creative, Be random, Be Rataplan!

1

Lessen

Open les

Heb je interesse in een open les bij Rataplan?
1 februari is 'ie er weer! Voor meer informatie, stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Bij Rataplan trainen we elke week op donderdagavond. Dit doen we in twee groepen: Improv(e) en Play-doh. Onze docenten zijn ervaren theatersporters. De lessen vinden plaats in de Blackbox (Gebouw E - Esplanade) van de Tilburg University.

Heb je interesse om bij Rataplan te spelen? We hebben 7 september weer een open les om 19.30 uur, zodat iedereen kan komen kijken of theatersport iets voor hen is. Daarnaast zijn de open lessen een goede manier om de sfeer en de gezelligheid binnen de vereniging te ervaren.

De contributie bedraagt € 69,- voor de TiU studenten en € 75,- voor niet TiU studenten per semester. Mocht je na de open les nog even willen kijken of theatersport iets voor je is, dan mag je drie lessen volgen voor een bedrag van € 15,- en gratis naar de eerste thuiswedstrijd van dat semester.
Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie, vooral voor de leden, is er de FAQ

Ons lieve rataplannertje